Spouw isoleren

Door uw woning te laten isoleren, kunt u op de lange termijn veel geld besparen. Dit komt omdat isolatiematerialen de warmte van binnen en de kou van buiten tegenhouden, waardoor u minder hoeft te stoken in huis. Hoeft u minder te stoken, dan gaat uw energierekening vanzelf omlaag en bespaart u op de lange termijn veel geld.

Wilt u uw spouw laten isoleren, maar weet u niet precies wat het isoleren van de spouw inhoudt? Lees dan meer over het isoleren van de spouw op deze pagina.

Spouw isoleren: wat houdt dit in?

Laat u uw spouw isoleren, dan laat u isolatiematerialen aanbrengen in een spouwmuur of in meerdere spouwmuren. Een spouwmuur is een muur die uit een binnen- en buitenmuur bestaat. Tussen de twee muren in, zit een lege ruimte. Door deze lege ruimte te laten vullen met isolatiematerialen, gaat de warmte van uw huis niet verloren door de muur en kan de kou van buiten niet naar binnen komen. Ook heeft u minder vochtproblemen, want de isolatiematerialen in de spouw houden ook vocht tegen.

Geld besparen met een geïsoleerde spouwmuur

U kunt veel geld besparen door uw spouwmuren te laten isoleren. Met isolatiematerialen in de spouw van uw spouwmuur, kan de warmte van binnen namelijk niet meer door de muur naar buiten gaan. Ook kan de kou van buiten niet meer binnen komen. Dit betekent dat uw verwarming minder hard hoeft te werken om de temperatuur in huis aangenaam te krijgen. Hoeft uw verwarming minder hard te werken, dan hoeft uw cv-ketel ook minder hard te werken. Dit betekent dat u minder gas gebruikt en uw energierekening omlaag gaat.

De kosten van spouw isoleren

Wilt u uw spouw isoleren? Dan is het goed om te weten welke kosten u moet betalen voor spouw isoleren. De beste manier om de kosten van uw isolatieproject te achterhalen, is door offertes voor spouw isoleren aan te vragen op deze pagina. U vult uw gegevens in, u geeft aan wat voor isolatieopdracht u uit wil laten voeren en wij sturen u gratis en geheel vrijblijvend drie offertes voor spouw isoleren. Door deze offertes met elkaar te vergelijken, vindt u de goedkoopste partij voor het isoleren van uw spouwmuur of spouwmuren.

    Ja, ik ontvang gratis 3 offertes van gecertificeerde isolatiebedrijven.

    Interesse in: