Isolatie type

Overweegt u om uw huis te laten isoleren? Zorg dan dat u de juiste isolatie type voor uw huis kiest. Er zijn meerdere isolatie types beschikbaar.

Muur isolatie

Muur isolatie kent verschillende mogelijkheden. Zo kan de buitenmuur aan de buitenkant of binnenkant geïsoleerd worden, maar ook spouwmuur isolatie is een veelgebruikte methode. De exacte prijs voor het isoleren van uw muren is onder andere afhankelijk van welke vorm(en) van muurisolatie gekozen wordt en welke isolatiematerialen men plaatst. Daarnaast zijn er handelingen die eventueel gelijk met de muur isolatie uitgevoerd kunnen worden.

Spouwmuurisolatie

Veel huizen in Nederland bevatten een spouwmuur. De vrije ruimte in de spouwmuur kan opgevuld worden met spouwmuurisolatie, waardoor warmte binnen in huis beter vastgehouden wordt. Het huis wordt gelijkmatiger warm, dit zorgt voor meer comfort in huis.

Milieuvriendelijke muurisolatie

Milieuvriendelijk isolatie wordt steeds vaker toegepast in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn EnveriFoam isolatie of EPS parels. EnveriFoam is een water gedragen en milieuvriendelijk materiaal dat zeer geschikt is voor herstellen en na-isoleren van spouwmuurisolatie.

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend een of meer offertes aan en laat u voorlichten. Zo maakt u eenvoudig de juiste keus voor milieuvriendelijke isolatie. Waar wacht u nog op? Ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes Wij werken alleen met gecertificeerde isolatiebedrijven Altijd 10 jaar garantie op uw isolatie opdracht

    Ja, ik ontvang gratis 3 offertes van gecertificeerde isolatiebedrijven.

    Interesse in: