Milieuvriendelijke isolatie

Uw woning verduurzamen en minder hoeven stoken? Met het isoleren van uw woning verlaagt u energiekosten en geniet u van een behaaglijker binnenklimaat. Kou en vocht krijgen geen kans meer de woning binnen te dringen, waardoor het leven in huis een stuk aangenamer wordt. Dat isoleren niet heel duur hoeft te zijn, bewijzen de offertes die u van ons ontvangt. Dat er ook milieuvriendelijke vormen van isolatie zijn laten we u graag even weten.

Mogelijkheden

Milieuvriendelijk isolatie wordt steeds vaker toegepast in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn EnveriFoam isolatie of EPS parels. EnveriFoam is een water gedragen en milieuvriendelijk materiaal dat zeer geschikt is voor herstellen en na-isoleren van spouwmuurisolatie. EnveriFoam kan in een lege spouwmuur worden toegepast van voor 1980, als in spouwmuren vanaf 1980 tot en met 1995 waar al een minimale isolatie inzit, zonder dit eerst te moeten verwijderen. Isoleren met EPS parels is duurzaam omdat ze 98% recyclebaar zijn. Wanneer u een offerte aanvraagt, kunt u duidelijk op het formulier aangeven dat u de voorkeur geeft aan milieuvriendelijke isolatie. U ontvangt dan alleen offertes van bedrijven die een milieuvriendelijke manier van isoleren uitvoeren.

Meer informatie?

Milieuvriendelijke isolatie speelt bij steeds meer isolatiebedrijven een grote rol. Vraag vrijblijvend een of meer offertes aan en laat u voorlichten. Zo maakt u eenvoudig de juiste keus voor milieuvriendelijke isolatie.

  • Waar wacht u nog op?
  • Ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes
  • Wij werken alleen met gecertificeerde isolatiebedrijven
  • Altijd 10 jaar garantie op uw isolatie opdracht

Ja, ik ontvang gratis 3 offertes van gecertificeerde isolatiebedrijven.

Interesse in: