Muur isolatie

Wilt u uw huis verduurzamen? Denk dan eens aan muur isolatie. Hierdoor voorkomt u dat warmte verloren gaat en er minder energie verbruikt wordt. U hoeft dus minder te stoken. Resultaat: een lagere energierekening en een behaaglijker binnenklimaat.

Diverse opties

Muur isolatie kent verschillende mogelijkheden. Zo kan de buitenmuur aan de buitenkant of binnenkant geïsoleerd worden, maar ook spouwmuur isolatie is een veelgebruikte methode. In dat geval wordt er isolatiemateriaal aangebracht in de ruimte tussen de twee buitenmuren. Een vorm van isoleren met een zeer goed terugverdienrendement. De exacte prijs voor het isoleren van uw muren is onder andere afhankelijk van welke vorm(en) van muurisolatie gekozen wordt en welke isolatiematerialen men plaatst. Daarnaast zijn er handelingen die eventueel gelijk met de muur isolatie uitgevoerd kunnen worden. Te denken valt aan een combinatie met het impregneren van de stenen met een vloeistof.

Meer weten?

Vraag nu snel en gemakkelijk 3 gratis muur isolatie offertes aan van betrouwbare isolatiebedrijven. Hierdoor kunt u gemakkelijk prijzen en mogelijkheden vergelijken. De offertes komen enkel van bedrijven die gecertificeerd zijn en aangesloten zijn bij Het isolatie Gilde.

  • Waar wacht u nog op?
  • Ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes
  • Wij werken alleen met gecertificeerde isolatiebedrijven
  • Altijd 10 jaar garantie op uw isolatie opdracht

    Ja, ik ontvang gratis 3 offertes van gecertificeerde isolatiebedrijven.

    Interesse in: